ELITE ZEVENAAR

ELITE ZEVENAAR Pizza's-Pasta's-Shoarma-Broodjes-Schotels

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1584 beoordelingen
6 apr 2020 om 12:08 Altijd lekker en vriendelijk
5 apr 2020 om 22:03 Het was super lekker en ik zou het zeker aanraden
4 apr 2020 om 20:30 Fijn op tijd .maar de friet was van alle 4 de porties niet te eten veel te droog helaas!! Echt zo balen. Zijn jullie bewust hoe zwaar vervelend dat is als je lekker wilt eten??
4 apr 2020 om 20:08 Prima gerechten, alleen jammer dat de saus niet apart zat zoals verzocht.
4 apr 2020 om 12:23 Pizza was super, bezorging was snel!
3 apr 2020 om 23:43 Van de 3 dingen die we hadden besteld Klopte maar 1 ding, wr hadden besteld zonder sla en saus appart. En we kregen gewoon alles erop en dr aan, dus niks van gegetendu drest is weg gegooid.
3 apr 2020 om 22:39 Eten is heerlijk
2 apr 2020 om 11:34 Smaak van het Eten was goed. Het uiterlijk van de pizza was, ondanks de verhoging in het midden verschrikkelijk. De verhoging was door de warmte platgedrukt . Je wist wat er op moest zitten ,maar zichtbaar was dat niet meer
31 mrt 2020 om 15:37 Geen klachten.
29 mrt 2020 om 23:50 De pizza's waren weer goed gevuld en prima op temperatuur. De pizza's werden keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd.
28 mrt 2020 om 23:48 Eten was top... Heerlijk gegeten.
28 mrt 2020 om 21:53 Er is gebeld dat nòg langer zou duren dan de aangegeven tijd van 65 min.Pizza met verbrande zwarte plekken, gefrituurde eten was slecht:hard gebakken kipburger, frikandel en friet. By grote drukte liever niet bezorgen maar ophalen!! Dit was te duur!!