ELITE ZEVENAAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elite Zevenaar. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 19:55 Was iets niet goed doogekomen bij onze bestelling, kan gebeuren. Maar toen wij belde werd er onvriendelijk de telefoon aangenomen, liet diegene ons niet uitpraten en dan ook nog het lef hebben om tegen ons te zeggen dat wij moeten luisteren, onbescho
15 jun 2024 om 19:46 Opmerkingen heel goed verwerkt en het smaakte heerlijk!
15 jun 2024 om 6:22 Alles perfect
13 jun 2024 om 20:02 Bij de kroketten liep gewoon het frituurvet uit
12 jun 2024 om 16:37 Super fast and friendly service but we were a little shook about the ordered Ham-Sandwich that turned out as Burger Bun with a slice of Ham.. that was it. We were ok with the Dürüm though.
11 jun 2024 om 16:44 Normaal altijd goed alleen nu was de kapsalon koud en als je dan belt gaan ze boos doen aan de telefoon erg jammer
4 jun 2024 om 18:21 Heerlijke kip, frietjes, bitterballen en kipnuggets
2 jun 2024 om 21:21 Normaal is het eten altijd goed.Nu dreven de frikadellen en de friet in de saus. En waren de kipnuggets te hard gebakken. Jammer.
26 mei 2024 om 22:33 Eten was echt goed maar wel echt weinig voor de zeer hoge prijs die je ervoor betaalt.
8 mei 2024 om 19:49 Was super goed
2 mei 2024 om 0:50 Super snel en veel!
1 mei 2024 om 19:21 Was weer goed. Top